News Ticker

The beach is calling – beachwear

IMG_0547_Fotor Beachwear is sterk geëvolueerd en steeds meer mannen besteden de nodige aandacht om cool en stijlvol op het strand te verschijnen. Donkere saaie outfits,  plastic zakken, opzichtige T-shirts, ... maken plaats voor hippe en trendy looks met oog voor de nodige accessoires.

Het begint echter wel allemaal bij het kiezen van de juiste zwemshort. En heren de zwemshorts zijn trendy items geworden en te verkrijgen in tal van prints en kleuren. Experimenteer met verschillende stijlen tot je een exemplaar gevonden hebt die je perfect past. Denk ondertussen ook eens aan je volledige styling. Hoe ga je je beachwear naar een hoger level tillen? Je kan je zwemshort uiteraard combineren met een T-shirt of tanktop, maar soms mag het net dat iets meer zijn. Waarom eens geen classy touch geven aan je look door je zwemshort te combineren met een hemd? Deze zomer zijn vooral de linnen hemden weer helemaal terug in. Deze stof ventileert goed, voelt licht aan en is zeer comfortabel om te dragen tijdens warme dagen. Een nadeel is wel dat deze stof vlug kreukt, maar er zijn ook tal van hemden met een linnen blend (combinatie van verschillende stoffen) waardoor dit probleem van de baan is.

Mits een classy finish geven aan je beachwear een trend is deze zomer koos ik voor een linnen hemd met een tropische print om te dragen op mijn zwemshort. Een stijlvolle vintage zonnebril en een stel hippe zomerse ambanden maken de look af. En heren deze zomer kan je ook perfect met espadrilles, sneakers of teenslippers verschijnen op het strand.

IMG_0577_Fotor_Fotor IMG_0554_Fotor 20150603_174154_Fotor 20150606_150436-1_Fotor

Tip: never go to the beach with a plastic bag! Een absolute not done! Er is een groot assortiment van tassen beschikbaar in tal van winkels om mee te sleuren naar het strand.

 

Vintage zonnebril – Vaurnet, hemd – ZARA, zwemshort – Mosconi , armbanden – LOOK Fashion & Lifestyle – hoed, strandlaken – handgemaakt in Ibiza

Leave a comment

Your email address will not be published.


*