News Ticker

Take me on a safari romance

IMG_3034 Voor Spring/Summer 2016 wordt de avontuurlijke kant van de man aangesproken en exotische oorden opgezocht. Designers haalden hun inspiratie uit verschillende werelddelen om een ruim pallet aan kleur en prints te kunnen aanbieden.

Uiteraard mag je ook heel wat printed legwear verwachten voor Spring/Summer 2016. Niet elke man zal zich echter geroepen voelen om zich te wagen aan broeken vol uitgesproken botanische prints. Designers beseffen dit maar al te goed vandaar dat heel wat van hun prints sterk afgewassen zijn zoals deze short van Powell.

Baseer je op de kleuren uit de all-over printed short om de rest van je outfit te kiezen. De overwegend groene en blauwe tinten uit deze short combineren perfect met een lichtblauw hemd. Een iets stoerdere variant van de linnen blazer geeft de look een extra zomerse dressedup touch. Het beige zorgt ook voor wat meer contrast en een breking met het overwegende blauwe kleurenpallet. Een paar hippe sneakers gemaakt van Italiaanse Nubuck in neutrale kleuren maken deze look af en door de aanwezige perforaties ogen ze ook heerlijk eigentijds.

IMG_3263 IMG_3032 IMG_3159IMG_3106 IMG_3061 IMG_3461

Casual with a sporty twist and a tropical edge!

 

Blazer – SAND, hemd – Selected Homme, short – Powell, sneakers – Filling Pieces, armbanden – Beamay

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Marloes Desterbecq

Visagiste: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*