News Ticker

Statement legwear voor de zomer

_L1_1441 Broeken met uitgesproken prints? Voor de zomer? Are you crazy?!

Hoogstwaarschijnlijk klinkt dit niet bij iedereen als muziek in de oren, maar steeds meer heren wagen zich toch aan het dragen van een broek met een uitgesproken print. Dit komt vooral omdat designers elk seizoen een gevarieerd aanbod aan prints op de markt brengen. Uitgesproken prints zijn niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn ook heel wat alternatieven met minder uitgesproken prints te verkrijgen. Een goed voorbeeld hiervan is deze stijlvolle broek van Berwich met een fijne geometrische print.

Statement legwear combineren is niet altijd evident. Maak het jezelf gemakkelijk en baseer je bij het kiezen van je bovenstukken op het kleurgebruik van de broek. Focus je op bepaalde opvallende tinten en zoek naar bijpassende kleuren. Speel je op veilig dan kies je het best effen bovenstukken al dan niet met uitgesproken texturen. Prints op prints combineren kan soms tot prachtige resultaten leiden, maar het kan ook vlug een modemisser worden. Voor deze outfit was een lichtblauw hemd de match made in heaven. De zachte lichtblauwe kleur zorgt voor een verbinding tussen de verschillende tinten blauw en geeft de look een zomerse toets.

Een paar lederen veterschoenen in cognac met electric blue veters en een laserprinted schoenenprint geven de look een extra modern touch.

_L1_1473 _L1_1441 _L1_1562 _L1_1546 _L1_1488 _L1_1526

Hemd – BOSS Black, broek – Berwich, schoenen – Floris van Bommel

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Mathias Lambrecht

Visagiste: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*