News Ticker

Spring fresh

Spring fresh De lente is in town! #springfeeling

Helaas gaat de lente niet altijd gepaard met de meest ideale weersomstandigheden, maar dat maakt het natuurlijk altijd heerlijk verrassend. Van zonovergoten temperaturen naar koude regenachtige dagen, het moet kunnen!

Het is echter wel tijd om de donkere kleuren en prints van de winter op te bergen. We moeten stillaan de stap zetten naar de zomer en daar horen uiteraard andere kleuren en prints bij. Bloemenprints staan nog steeds op de trendlijst en steeds meer heren zijn hiervan overtuigd. Draag ze als statement piece of verwerk ze op een subtiele manier in je look.

IMG_1923_Fotor

In deze look krijg je een clash van casual met een heel eigentijdse moderne look. Trendy, hip en met een chique finish ga je de deur uit in deze outfit. Ben je nog niet zo gek van prints of wil je de stap wagen maar je weet niet hoe? Wel combineer dan je prints met effen bovenstukken zoals in deze look. Het zorgt voor een subtiele eyecatcher in plaats van een statement piece die onmiddellijk opvalt.

En heren ook de laatste trend van blauw op blauw combineren is hier te zien. Een babyblauwe denim met een lichte wash geeft een sterk contrast tegen de donker blauwe gilet, maar wordt onmiddellijk afgezwakt door de blauwe toetsen in het hemd. De kleine details zijn toch zo belangrijk.

spring fresh 2 IMG_1920_Fotor IMG_1940_Fotor

gilet – hemd – denim – Scotch & Soda, sneakers – AllStars

 

Durf kleur en prints dragen deze lente en zomer!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*