News Ticker

Shades of grey voor herfst / winter 2016

DSC_2003srgb Timeless en eindeloos stijlvol met het kleur grijs …

Ook voor dit seizoen was de runway gevuld met verschillende tinten grijs. Het is een kleur die ons mannen nauw aan het hart ligt en waarmee we elk seizoen volop experimenteren. Toon op toon werken is dan ook wederom een grote trend, maar de key to success is het combineren van verschillende texturen en het werken met verschillende lagen. De wintercollectie brengt doorgaans meer mogelijkheden naar stoffenkeuzes en styling toe waardoor je je look visueel interessanter en rijkelijker kan maken. Wees selectief en ga voor interessante combinaties aan stoffen of texturen zoals bij dit jasje in bikerstijl gemaakt van een mix van wol en zijde.

Ga nog een stapje verder dit seizoen en doorbreek het grijze kleurenpallet door te kiezen voor kleurrijke accessoires om je look mee af te werken. Verschillende tinten rood zitten verwerkt in tal van accessoires en het zit zelfs verwerkt in schoenen dit seizoen. Het zijn kleine details die je toevoegt aan je outfit, maar ze hebben een grote impact en trekken de aandacht op een goede manier. Zoals met alles mag je ook hier niet overdrijven. Go for stylish not kitsch!

DSC_1893srgb DSC_1886srgb

 

If you got a thing for shoes, dan zal je hoogstwaarschijnlijk je oog al laten vallen hebben op deze veterschoenen gemaakt van verschillende soorten leder met brogue perforaties. Het kobaltblauw, het intens rood, het lichtgrijze suède en het geprint leder maken van deze schoen een echte eyecatcher die vlot combineert.

DSC_1944srgb

Brands:  biker jack, gilet, shirt, sjaal HUGO BOSS –  jeans TRAMAROSSA – das SELECTED HOMME – schoenen, riem FLORIS VAN BOMMEL

Shop deze outfit bij Deleye.

 

Fotografie: Les Beaux

Visagie: Au Bel Orient

Leave a comment

Your email address will not be published.


*