News Ticker

Say hello to the versatile bomber jacket

IMG_3729 copy Bomber jacks zijn de sportieve musthaves voor Spring/Summer 2016!

Deze jasjes beleven hun hoogdagen en zijn toch al vrij lang populair bij zowel dames als heren. Je ziet ze overal verschijnen op straat en het is een zeer gewild fashion item. Wie had dat ooit gedacht want oorspronkelijk werden ze in het begin van de vorige eeuw ontworpen voor piloten van de Amerikaanse luchtmacht. Met mondjesmaat werden ze opgepikt door verschillende Hollywood-acteurs en kwamen ze zo op de radar van de modewereld terecht. Ze zijn tegenwoordig in tal van varianten te verkrijgen met aandacht voor verfijnde borduursels, interessante texturen, uitgesproken prints en luxueuze materialen als satijn, suède en leder. Door dit ruime aanbod is er dus voor elk wat wils.

Dit bomber jack van BOSS Orange in geperforeerd leder is een echte aanrader voor wie graag zijn casual garderobe een sporty twist geeft. De luxueuze uitstraling en materialenkeuze van dit sportieve jasje leent zich er goed toe om te combineren in een casual look. Combineer het met je chino of draag het op je favoriete denim met een stijlvolle V-neck pullover, een wit hemd en een zijden das.

Oh, let’s not forget the shoes! Deze prachtige brogues in handgekleurd cognac kalfsleer zijn een perfecte match met deze outfit en geven de look een extra moderne touch door de electric blue veters en verzoling.

IMG_3543 IMG_3498 IMG_3705 copy IMG_3729 copy IMG_3663 IMG_3634

Bomberjack – BOSS Orange, pullover – BOSS Black, hemd – BOSS Black, das – Profuomo Michaelis, denim – G-Star, schoenen – Floris van Bommel

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Marloes Desterbecq

Leave a comment

Your email address will not be published.


*