News Ticker

One suit jacket 2 options for New Year’s Eve – part 1

_L1_4561-Edit Time to get ready for 2016 ...

Oudejaarsavond staat voor de deur en daar hoort uiteraard ook een passende outfit bij. Vaak is het nog snel hollen naar de dichtstbijzijnde kledingzaak om nog een look samen te stellen.

In eerder gepubliceerde artikels als “Burgundy red sets the tone for Christmas“, “A splash of color during the holidays” en “Dress up for New Year’s Eve” kon je al heel wat inspiratie opdoen en tips vinden omtrent outfits om te dragen met oudejaarsavond. In het artikel “Dress up for New Year’s Eve” sprak ik over het dragen van een tuxedo. Mits het bijna oudejaarsavond is, werd het tijd om zelf eens een zwarte tuxedo aan te trekken. Wie dit platform al een tijdje volgt weet maar al te goed dat ik altijd probeer om iets uit te kiezen dat net dat tikkeltje meer heeft.

Dit kostuum heeft heel wat interessante afwerkingen zoals een peak lapel uitgewerkt in velvet. Deze elegante en glamoureuze touch geeft het kostuum onmiddellijk wat meer body. De velvet kan je trouwens ook terugvinden op de dubbelgevouwen randjes van de paspelzakken op de achterkant van de broek. Omdat dit toch een look is voor een stijlvol event koos ik voor een spierwit hemd van Jacques Britt en een stijlvolle allover printed bow tie van Profuomo Michaelis.  Een paar kraaknette klassieke veterschoenen van Hugo Boss maken de look af.

Time to hit the road and party all night long.

_L1_4501-Edit _L1_4523-Edit (1) _L1_4570

Kostuum – Zara, hemd – Jacques Britt, bow tie – Profuomo Michaelis, schoenen – Hugo Boss

 

Fotografie: Mathias Lambrecht

Visagie: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*