News Ticker

Loving the East

_L1_2937 Veel shout-outs naar China voor Spring/Summer 2016.

Designers lieten zich inspireren door de rijkdom van de Chinese cultuur en verwerkten heel wat Oosterse elementen als bloemen, draken en dieren in hun collecties. De hedendaagse avontuurlijke en stijlvolle reiziger is dan ook verzot op deze collecties. Hij laat zich maar al te graag inspireren door tal van elementen van deze verre bestemming bij het samenstellen van zijn look.

Bij het kiezen van deze outfit liet ik me inspireren door het kostbare Chinese porselein met verfijnde tekeningen die terug te vinden is in verschillende facetten van de outfit. Oosterse fauna en flora zit vervat in het kleurrijk all-over printed hemd van R2 Westbrook. Een spierwitte short zorgt voor een mooie verbindingen met het hemd en legt de link met wit porselein. Witte broeken zijn trouwens ook echte musthaves voor de zomer en combineren vlot met heel wat zomerse kleuren en prints. De intens blauwe linnen blazer van SAND zorgt voor een extra eyecatching effect en een mooie verbinding met de print van het hemd.

Een paar witte lederen sneakers met een blauwe brushed top van Filling Pieces breken met de dressedup look en geven dit een sporty vibe. Voor wie niet zo een fan is van sneakers, zijn een paar stijlvolle loafers ook een waardig alternatief.

_L1_2970 _L1_2875 _L1_3065 _L1_2992

Summer fresh with a touch of China.

 

Blazer – SAND, hemd – R2 Westbrook, short – Powell, sneakers – Filling Pieces

Shop deze look in één van de winkels van Deleye.

 

Fotografie: Mathias Lambrecht

Visagiste: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*