News Ticker

Een tanktop kan je ook stijlvol dragen

N13_Fotor_Collage Sportswear kan ook stijlvol gecombineerd worden in een outfit dat perfect is voor een zomerse dag.

Laten we het even hebben over een mouwloos T-shirt met smalle schouderbanden en een lage hals, namelijk de tanktop of singlet. Je ziet ze in vele winkels hangen en ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Kenmerkend aan de tanktop voor heren is dat deze vrij ruim zit en laag uitgesneden is aan de zijkant.

Sportswear draag je al een tijdje niet meer enkel in de gym! Daag jezelf uit en speel met stijlen.

N17

N10

De lage uitsnijding aan de zijkanten en het ontbreken van mouwen is voor velen een struikelblok. Ik was er zelf niet zo gek van, maar na wat styling experimenten ben ik er wel voor te vinden. Het is een item dat je perfect een dressed up look kan geven door te werken met een stijlvolle blazer, hemd, chino, classy shoes, …  Je kan ze ook combineren met denim.

Ik koos voor een tanktop met een blauwe print, een beige blazer met een pocket square, light washed blue denim en witte lage All Stars. De finishing touch zijn enkele zomerse kleurrijke armbanden. Zorg wel voor een balans in je look. Trop is te veel en nooit goed. Combineer een dergelijk stuk niet met een kostuum.

N13

N12

Short + blazer – Scotch & Soda, tank top – Bershka, sneakers – All Star, armbanden – H&M  Scotch & Soda, zonnebril – Vuarnet

Leave a comment

Your email address will not be published.


*