News Ticker

LOOK Fashion & Lifestyle gaat opnieuw in zee met Deleye

Processed with VSCO Summer is calling!

LOOK Fashion & Lifestyle gaat opnieuw in zee met Deleye om de moderne gentleman te voorzien van een stevige dosis modeadvies. Het brede aanbod aan zowel tijdloze als eigentijdse merken maakt van Deleye een echte hotspot voor dames en heren in Roeselare, Brugge en Kuurne. Hier binnenkomen voelt een beetje aan als een kind in een snoepwinkel. Time flies by when you’re shopping here!

Spring/Summer 2016 is uitbundig en eyecatching , avontuurlijk en stoer, minimalistisch en clean, trendy en tijdloos, … kortom de moderne gentleman kan zich volledig laten gaan en zich profileren als een echte stijlkameleon. Om je wat wegwijs te maken doorheen het huidige modelandschap zullen we tal van tijdloze klassiekers en hedendaagse trends vertalen in draagbare looks uit de collectie van Deleye. Hierbij focussen we op verschillende doelgroepen en uiteenlopende stijlen. Een kleine preview geven we al prijs in het magazine van Deleye.

Ook aan de dames werd gedacht want niemand minder dan fashionista en blogster Lima Ché is het gezicht van Deleye voor Spring/Summer 2016. Ontdek haar platform en laat je inspireren door haar stijl!

 

Stay tuned for more!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*