News Ticker

Les Barons, een wereld van maatwerk en precisie

295692_509937462395093_869774517_n "Be unique and give yourself the best in fashion! Give yourself something handmade!" Les Barons in Knokke heeft alles om de honger te stillen van de moderne gentleman op gebied van fashion. Een plaats waar je ondergedompeld wordt in een wereld van maatwerk en precisie.

Handmade

De moderne gentleman straalt klasse uit in alles wat hij doet en is zelfverzekerd. Hij wil uniek zijn en streeft naar een verzorgd en stijlvol voorkomen. Les Barons is dan ook de perfecte plaats voor de moderne gentleman. Maatwerk van kop tot teen met een perfecte snit die je als gegoten zit. Je kan kostuums, hemden, dassen, ondergoed, kousen, accessoires en zelfs schoenen op maat en handgemaakt laten maken.

Geen nood je hoeft net alles alleen te bepalen want Cédric Burnel begeleidt je doorheen je keuze en geeft je deskundig stylingadvies getoetst aan het huidige modebeeld op hoog niveau. Bij hem zal je alvast geen modemissers maken op elk gebied in fashion.

interieur

Oog voor precisie

Les Barons gaat nog een stapje verder en heeft oog voor elk klein detail waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Een speciale voering, unieke knopen, gekleurde stiksels, exclusieve stoffen uit alle hoeken van de wereld, prachtige ledersoorten, geborduurde initialen, … You name it they’ve got it! Hun assortiment is zo uitgebreid dat je naar hartenlust kan streven naar perfectie.

Na het kiezen van naad tot draad worden de stukken gecreëerd in de beste ateliers wereldwijd door de ervaren handen van meesters in het vak die met grote precisie alles mooi afwerken.

details Les Barons

Waarom iets op maat laten maken?

De kleren maken de man en als je je goed voelt in je kledij straal je dat ook uit. Je straalt zelfvertrouwen uit en de gekozen kledij onderstreept ook je persoonlijkheid. Op maat gemaakte kledij zit als gegoten en is duurzaam omdat het met het lichaam mee beweegt. Het feit dat je alles zelf gekozen hebt zorgt er ook voor dat het uniek is. De kans dat je iemand met hetzelfde zal tegenkomen is nihil. Je investeert eigenlijk in luxe en zelfvertrouwen met op maat gemaakte stukken waar je nog jaren van kunt genieten.

Maak eens een afspraak bij Les Barons en laat je onderdompelen door een shop vol met de handgemaakte exclusieve stukken. Laat je bijstaan door de deskundigheid van Cédric Burnel om de perfectie na te streven. Leuk om te weten is dat er ook een klein assortiment confectie ligt die met evenveel zorg gemaakt is.

collage Les Barons

LOOK Fashion & Lifestyle: “Les Barons is more than just a shop, it’s a way of living that suits a modern gentleman who loves perfection,  quality and handmade luxury.”

 

Les Barons
Koningslaan 137
8300 Knokke
T. 050/ 60 70 47
www.lesbarons.be
 
 
Fotografie: Miguel Vermeulen

Leave a comment

Your email address will not be published.


*