News Ticker

KOMONO – Belgisch design aan de pols

_L1_1857-Edit Stijlvol en strak Belgisch design ...

Ongeveer zes jaar geleden werd KOMONO opgericht door de getalenteerde Belgische designers Anton Janssens en Raf Maes. Dit duo zette KOMONO op de kaart en in een mum van tijd veroverden ze modestad na modestad. Hun accessoires voor dames en heren zijn ondertussen al in heel wat landen te verkrijgen.

KOMONO flirt met oud en nieuw, met design en fashion, met minimalisme en kleur, met timeless en trendy. De collectie bestaat uit heel wat verschillende ontwerpen die zowel bij de timesless style van de moderne gentleman zal passen tot bij de stijl van de trending man die de laatste nieuwe trends draagt.

_L1_1607-Edit _L1_1660-Edit _L1_1729 _L1_1762-Edit _L1_1893-Edit _L1_1974-Edit _L1_2146-Edit

Leuk om te weten is ook dat elk horloge een bijpassende doos heeft in dezelfde print. En om het helemaal af te maken zijn ze ook nog eens betaalbaar! Affordable fashion, we adore it!

Ondertussen heeft KOMONO ook een modieuze lijn zonnebrillen ontworpen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en verfijnde details. Zet KOMONO maar alvast op je radar want ze zullen nog vaak uitpakken met eigenzinnige creaties en hippe ontwerpen.

 

Give yourself a gift, give yourself a KOMONO!

Vanaf nu ook verkrijgbaar in onze shop!

 

Fotografie: Mathias Lambrecht

Leave a comment

Your email address will not be published.


*