News Ticker

H&M onthult designersamenwerking voor 2018

Goed nieuws voor de modeliefhebbers want H&M voegt een nieuwe naam toe aan hun lijst met designersamenwerkingen. Ze gaan namelijk in zee met het Italiaanse merk Moschino!

Niemand minder dan Gigi Hadid had de eer om tijdens het Coachella festival in California, op de jaarlijkse Moschino Party, het grote nieuws bekend te maken. Via een live videoboodschap die werd uitgezonden op H&M’s Instagram en op grote digitale schermen mocht ze de designersamenwerking onthullen.

Ann-Sofie Johansson, creative advisor van H&M zegt het volgende over de samenwerking: “Moschino [tv] H&M is de perfecte samenwerking voor de mode van nu, door de combinatie van pop, straatcultuur, logo’s en glamour. Jeremy is geweldig – hij weet hoe je mode leuk maakt en contact maakt met fans over de hele wereld.”

 

Jeremy Scott, Creative Director van Moschino liet het volgende weten over de samenwerking: “Ik ben heel enthousiast over Moschino [tv] H&M. Mijn levenswerk draait om contact maken met mensen via fashion. Dankzij deze samenwerking kan ik meer van mijn fans bereiken. “

 

Een sneak peek kon je al krijgen van de designercollectie want zowel Gigi Hadid als Jeremy Scott droegen items uit de collectie. Gigi droeg een mini-jurk met CD-print en Jeremy kon je reeds spotten met een zwart jasje met schakelketting-print. Zowel de dames-als de herencollectie van Moschino [tv] H&M zal gekenmerkt worden door vitaliteit, speelsheid en humor. Niet onbelangrijk om te weten is dat de prijzen van de collectie tussen de 20 en 250 euro zullen liggen.

Pic: via H&M

The word is out, dus begin alvast maar te sparen! Vanaf 8 november 2018 is de collectie, Moschino [tv] H&M, online en in geselecteerde H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar.  #EXCITED

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*