News Ticker

Gemini Bracelets | You can either be a work of art or wear one

_L1_1629-Edit Gemini, op-en-top Belgisch!

De armbanden van Gemini zal je ongetwijfeld wel al gespot hebben aan de polsen van heel wat heren. Ze zijn uitermate geliefd en een absolute musthave geworden. De Hasseltse schepen Rob Beenders en zijn tweelingbroer Marc Beenders brachten Gemini tot leven en maakten er een echte hype van.

De hippe en stoere armbanden gemaakt van echte stenen worden met de hand gemaakt in de sociale werkplaats VZW Basis. Ze worden trouwens niet enkel gemaakt voor heren, maar er is ook een damescollectie te verkrijgen. De collectie blijft steeds vernieuwend doordat elk seizoen nieuwe kleuren hun intrede doen naargelang het huidige modebeeld en trends.

De prijs voor deze musthaves ligt tussen de € 35,00 en €45,00 per stuk. Het is een scherpe prijs voor deze toppers van topkwaliteit. Why wear one when you can have more? Een armcandy van verschillende modellen en kleuren zijn een absolute go. Ga gerust voor een combinatie van 3 armbanden met een skull, buddha en een basic armband als rustpunt. Of draag ze met andere juwelen. Mix en match ze met je outfits voor verschillende gelegenheden. Van classy en dressed up tot cool en nonchalant … ze zijn je stoere partner in fashion crime.

_L1_1762-Edit _L1_1729 _L1_1766 _L1_2146-Edit _L1_1802-Edit _L1_1649-Edit

En voor wie graag all the way gaat is er ook de mogelijkheid om een eigen Gemini samen te stellen met hun “Create your Own-module”. Ideaal om de ontwerper in je los te laten!

Shop de collectie in onze eigen online webshop en draag met trots dit knap staaltje Belgisch design!

 

Pics: Mathias Lambrecht

Leave a comment

Your email address will not be published.


*