News Ticker

Een nieuw mannenpak voor ss15

HugoBoss-SS15-Brands_Fotor Enkele stijlregels doorbreken in 2015? Ja natuurlijk! 

Het mannenpak onderging stillaan een kleine metamorfose. Vele designers deden een beroep op hun creativiteit om een eigen versie te brengen van het mannenpak zonder daarbij afbreuk te doen aan het authentieke en stijlvolle charme. Het is helemaal hip geworden om dit te dragen en op gebied van styling kan je ver gaan. Moet je een mannenpak altijd combineren met een stijlvol hemd? Nee hoor, die tijd is al lang voorbij want met een T-shirt en een paar sneakers maak je je look af. Nonchalant, stijlvol en met een stevige portie durf doorbreken we de regels.

High fashion nonchalant

Sportswear is nu eenmaal een “big thing” in fashion geworden en het spreekt voor zich dat heel wat modehuizen hierop inspelen. Designers namen elementen over van sportswear om in diverse silhouetten te verwerken. Dit deden ze uiteraard met tal van luxueuze materialen als suède, leder, … en dat allemaal om sportswear naar een hoger niveau te tillen. Een goed voorbeeld is deze broek van Hugo Boss waar elementen van een sweatpants in verwerkt werden.  De look oogt nonchalant maar heeft wel een hoog mode-gehalte! Overweeg zeker eens om een stijlvolle sweatpants toe te voegen aan je garderobe. Combineer ze gerust met een hemd en een blazer of een lange mantel. Go for sporty chic this season!

15-01-22_HUGO_men_01 15-01-22_HUGO_men_05

Hugo Boss

Kleurrijk en double-breasted

De donkere kleuren van de herfst en winter maken stillaan plaats voor de zachte en prachtige kleuren van de lente en zomer. Het duurt soms even voor de heren overtuigd zijn en kleur durven dragen. Het heeft echter wel een onmiddellijke impact op je look. Draag je kleur dan val je op en het kan een echte boost geven aan je gemoedstoestand. Weg met donkere en duistere kleuren want de lente staat voor de deur. Keep in mind we gaan voor een stijlvolle look en geen wandelende kleurboek, dus overdrijf nooit met het matchen van kleuren.

Doorbreek het standaardplaatje van een mannenpak en ga voor een pak met een double-breasted blazer. Het is altijd al een fashion item geweest, maar verdween even van de radar. Goed nieuws dus vanuit fashion land want nu staat hij terug op de trendlijst en is een echte musthave voor lente /zomer 2015. Het is een verrassend veelzijdig item met vele mogelijkheden op gebied van styling. Meer tips en tricks over het dragen van deze blazer kan je nalezen in het artikel: “Tips en tricks om een double-breasted blazer te dragen”.  Een pak met een dergelijk jasje is dus zeker een optie om te overwegen voor het komende modeseizoen.

Begin je vertrouwd kleurenpalet te doorbreken en combineer je favoriete items met kleur. Neem bijvoorbeeld je donker blauwe double-breasted blazer en draag die eens met een groene broek. Instant spring fresh zonder dat je te veel uit je comfortzone moet treden.

hackett-4

Hackett

Sportieve flaver

Ga voor een pak met een verrassende en eigenzinnige afwerking. Op het eerste zicht lijkt dit een klassiek pak, maar dat is het absoluut niet. De onderkant van de broekspijpen zijn voorzien van elastische banden. Hierdoor krijg je een sterke vernauwing aan de enkels en krijgt het geheel een moderne flair. De bovenkant van het pak oogt stijlvol en gekleed en de onderkant schopt tegen de stijlregels door zijn sportieve styling. Draag het pak met een paar coole en nette sneakers om het geheel überhip te maken.

IMG_20150225_0001_Fotor

Strellson

Leave a comment

Your email address will not be published.


*