News Ticker

Duik in de collectie van Alexander Wang en H&M

hmprod H&M heeft deze keer Alexander Wang gekozen om mee samen te werken. Het is aftellen geblazen want zijn collectie ligt vanaf 6 november in de winkels. Het zal waarschijnlijk een stormloop worden om een stuk uit deze gedurfde collectie te bemachtigen.

Alexander Wang verwerkte een duidelijk herkenbaar sportthema in zijn collectie met wijde broeken, sweaters, … en hij liet zijn modellen poseren met de bijhorende sportaccessoires. De modellen voor de campagne waren ook niet de minste want kickboxer Rivaldino dos Santos, voetbalspeler Andy Caroll, Joan Smalls, Raquel Zimmermann, Isabel Fontana en Natasha Poly stonden met de nodige power model voor zijn collectie.

campaign images Alexander Wang

Benieuwd naar de volledige en unieke sportswear inspired collectie? Wel hieronder kan je de looks uit zijn collectie vinden.

Alexander-Wang-x-HM_lookbook-3 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-4 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-5 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-6 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-7 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-8 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-9 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-1 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-2 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-11 Alexander-Wang-x-HM_lookbook-10

Wie is er fan? Wie zal de uitdaging aangaan om een topstuk uit deze gedurfde collectie te bemachtigen?

Fotografie: Mikael Jansson
Alexander Wang en H&M

Leave a comment

Your email address will not be published.


*