News Ticker

Designed for Mr. LOOK

IMG_8308_Fotor Designed & made with love to suit Mr. LOOK

Heerlijk winters warm met een classy look en een zijdezachte feel. Een korte maar duidelijke omschrijving van de tunnelsjaals die volledig passen binnen de stijl van LOOK. De sjaals in nachtblauw met een indigo schijn, het zachte bosgroen, en het tijdloze maar altijd classy zwart zijn een perfecte aanvulling voor de garderobe van de moderne gentleman.

Draag ze met een cool denim hemd in bleached blue voor een comfy day of combineer ze met een stijlvol hemd met een check pattern voor een casual look.  Ben je in de mood voor een stijlvolle dressed up look of moet je naar een chique event? Wel dan is dit ideaal om op je tailored blazer of mantel te dragen. Je hoeft er geen aandacht aan te besteden want eenmaal de sjaal aan is blijft deze op zijn plaats zitten door het bijzondere ontwerp. De zachte glans van de materialen spelen met het licht en geven die extra classy touch.

IMG_8265 1 IMG_8273 IMG_8278 1 IMG_8286 IMG_8305 1 IMG_8324

Deze collectie is zeer limited en slechts tijdelijk beschikbaar bij LOOK. Prijs op aanvraag via info@lookfl.com of via een persoonlijk bericht op Facebook.

 

LOOK: “Don’t forget … mister LOOK needs a stylish scarf to warm up during the winter!”

 

Fotografie: Lieze Messiaen

Leave a comment

Your email address will not be published.


*