News Ticker

Denim fever in 2015

SS15-MEN-DENIM-BLP_Fotor

Scotch & Soda

  Denim is back on track! Deze zomer is de drang naar denim groot!

De veelzijdigheid en duurzaamheid van denim heeft vele ontwerpers geïnspireerd om topcollecties te ontwerpen voor de komende zomer. Denim staat in de spotlight en dat naar groot genoegen van de vele modieuze heren onder ons.

denim 2_Fotor_Fotor_Collage

Of je nu gek bent van een casual denim look,  een wat meer gesofisticeerde look met moderne twists of een coole stoere streetstyle inspired look met denim kan dit allemaal. Vele heren vergeten hoe veelzijdig denim wel is en in hoeveel snits en looks dit materiaal kan verwerkt worden. Neem je favoriete denim en style die met een cool denim hemd met daaronder een oversized T-shirt en werk af met een paar stoere sneakers, beetje à la James Dean. Ideaal om op pad te gaan met vrienden naar een hippe koffiebar. Of ga voor een iets meer gesofisticeerde en dressed up look door een stijlvol denim hemd te combineren op een chino en werk af met een tailored blazer en een paar loafers. Of combineer het denim hemd met een donkere denim en werk af met een taillored blazer en loafers of leren boots.

naamloos_Fotor4 naamloos_Fotor2 naamloos_Fotor1 naamloos_Fotor3

Mariano Di Vaio, Justus F. Hansen, River Island, Wrangler Denim, Toast, Bally, El Burgues, Reiss, Burton, J. Crew, House of Fraser, Next, M&S

Combineer dit seizoen gerust denim op denim, maar zorg voor een licht contrast tussen beide. Op deze manier onderscheiden ze zich van elkaar en spreekt de look meer aan. Draag bijvoorbeeld je sky blue denim hemd op een black washed denim en werk af met een sand colored blazer met pocket square en een paar deftige boots. Tom Ford, Prada, … en vele andere topdesigners deden het voor de lente/zomer 2015. Now it’s your turn fashionists!

LOOK: “It’s all about the denim this season. Have fun styling your denim!”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*