News Ticker

De hipste zonnebrillen voor de zomer

tomjames3 Zonnig weer en zomerse temperaturen zijn in het land, dus tijd om een zonnebril boven te halen.  Als je nog geen hebt dan is het tijd om jezelf eens te verwennen!

Opvallend deze zomer is de opkomst van zonnebrillen met ronde glazen. Dit komt vooral doordat heel veel merken zich laten inspireren door het verleden. Retro is hot!  Daarnaast zien we ook veel zonnebrillen met gekleurde glazen en monturen. Enkele trends op een rij voor deze zomer.

Mr. Retro

De zonnebrillen met ronde glazen zijn echt populair deze zomer en dit mede door populariteit van vintage. Vroeger waren er namelijk veel zonnebrillen met ronde glazen omdat die gemakkelijker te maken waren. We grijpen op elk gebied maar al te graag naar items die net uit grootvaders kast lijken te komen. Uiteraard spelen veel merken daarop in en geven aan hun collectie een retro twist.

Deze zonnebril is een ideaal stuk om je retro inspired look af te werken. En als je echt een uniek stuk wil dragen dan kan je altijd op zoek gaan naar een zonnebril op vintage markten. Deze modellen zijn er talrijk te vinden. Je zal dan niet vlug iemand tegenkomen met dezelfde montuur.

sungroound-1 Eyevan 7285 River island Thom brown Dries van noten Cutler and gross

Massimo Dutti, Digel, LBM 1911, Massimo Dutti, Pal Zileri, Suitsupply, Ben Sherman, ASOS, Suitsupply, Eyevan 7285, River Island, Thom Brown, Dries Van Noten, Cutler and Gross

Mr. Clip-on

Dit is ideaal voor wie een optische bril draagt en niet onmiddellijk een nieuwe bril wil aanschaffen. Je klikt de “zonnebril” vast op je montuur en your good to go.

tom_ford_600_450_90 Han kjobenhaven zonnebril-dsquared2 Moscot

Tom Ford, Han Kjobenhaven, Dsquared2, Moscot, Tom Ford

Mr. Classic

Het iconische model van Ray-Ban, Wayfarer, doet het nog steeds goed deze zomer. Naast zwart en bruin is er ook een intrede van gekleurde glazen en monturen deze zomer. Deze brillen worden echte eyecatchers in je look, dat is zeker.

sungway-1 Louis-Vuitton-Spring-Summer-2014-Sunglasses-Collection-8_600_753_90 Ray ban River island image1xxl-1

He by Mango, Topman, Next, House of Fraser Corsivo, Reiss, Henry Cottons, Pull & Bear, Next, He by Mango, Louis Vuitton, Ray Ban, River Island, Carrera

Mr. Timeless

Het model Aviator van Ray-Ban is een model die we allemaal wel kennen, de fijne montuur en de grote glazen. Oorspronkelijk was het ontworpen om de ogen te beschermen van piloten tijdens de vlucht. Het is ondertussen bij vele merken te verkrijgen en in verschillende uitvoeringen. Deze zonnebril is zeer gemakkeliijk om te combineren in tal van looks en staat ook praktisch iedereen. Your safe with these!

sungava-1 Atelier vingt-deux New look Selected

Andrew Marc Denim & Leathers, J Lindeberg, Vince Camuto, Canali, Pal Zileri, Massimo Dutti, Lucky Brand, He by Mango, Ralph Lauren, Atelier Vingt Deux, New Look, Selected

Mister D

Zonnebrillen met een D-frame herken je aan de rechthoekige monturen en ze ogen ook wat oversized. Ze zijn groot, krachtig en hoekig. De bovenkant van de montuur is ook wat rechter en strakker dan bij het model Wayfarer van Ray-Ban. Een ideaal stuk om een statement te maken.

sungd-1 Oliver peoples Retrosuperfuture

Dita Legends, Hardy Aimes, Salvatore Ferragamo, Pal Zileri, Dita Legends, Pull & Bear, Tommy Hilfiger, House of Fraser, Anthony Morato, Oliver Peoples, Retrosuperfuture

Mister Bridge

Zonnebrillen met een brug zal je ook deze zomer zien bij verschillende merken. Het model van de montuur varieert maar aan de bovenkant zal je telkens een extra kleine verbinding zien tussen de glazen. Een eyecatcher voor het gezicht!

Louis-Vuitton-Spring-Summer-2014-Sunglasses-Collection-7_600_392_90 Barton perreira thom-browne-sunglasses-ss14-2_600_400_90

Louis Vuitton, Barton Perreira, Thom Browne

Leave a comment

Your email address will not be published.


*