News Ticker

David Beckham en Kevin Hart schitteren in de nieuwe campagne van H&M

afbeelding front David Beckham en H&M komen weer onverwachts uit de hoek met een hilarische campagne voor AW15.

David Beckham is een voormalige profvoetballer, vader, stijlicoon, ontwerper, … Het is een hele lijst die we kunnen toeschreven aan dit toptalent. Met zijn indringende blik en stoere uitstraling heeft hij al voor heel wat brands model gestaan. Al een tijdje is hij kind aan huis bij H&M en ontwerpt hij samen met het designteam verschillende collecties. Hun campagnes zijn elk jaar een echte topper en blijven verrassen. Voor de najaarscampagne van Modern Essentials Selected by David Beckham gooiden ze alle registers open en kozen ze voor een onverwachtse humoristische insteek door samen te werken met komediester en acteur Kevin Hart.

In deze campagne zie je Kevin Hart zich voorbereiden om de rol van David Beckham te spelen in een helaas fictieve film over de voormalige voetbalprof. Kevin Hart doet zijn uiterste best om David Beckham te imiteren en dat zorgt uiteraard voor hilarische scènes en de nodige irritaties. We just love it!

De campagne zal gelanceerd worden op 28 september en pas dan zal de volledige video te zien zijn. Het is ook nog even afwachten vooraleer de shopaholics hun slag kunnen slaan want de collectie is pas te verkrijgen vanaf oktober in de winkels van H&M.

Wat mag je verwachten van de collectie? Een eigentijdse collectie met een mix and match van chique, casual en sportswear. Het is een collectie geworden met alle essentiële stukken die een moderne gentleman moet hangen hebben om er elke dag on point uit te zien. Deze collectie reflecteert ook goed de persoonlijke stijl van David Beckham. We geven je alvast een kleine sneak peek! Ons lijstje met musthaves ligt al klaar!

DB_KH_1-1 1 DB_KH_2 2

Fotografie: H&M

Leave a comment

Your email address will not be published.


*