News Ticker

Caspsulecollectie van Cesar Casier voor Essentiel

Cesar-Casier-Essentiel-002 De  New Yorkse streetstyle, een stevige shot rock 'n roll en afgewerkt met een donker kantje.

Dit is hoe je de collectie van Cesar Casier voor Essentiel het best kan omschrijven. Ja hoor Essentiel heeft weer een grote naam uit de modewereld kunnen strikken voor hun capsulecollectie. Samen met het desingteam van Essentiel ging Cesar Casier aan de slag om een 28-delige collectie te ontwerpen. We love it! We adore it!

instagram Cesar Casier

Instagram Cesar Casier

Hij haalde zijn inspiratie voor deze hippe collectie vooral uit de streetstyle van New York en ging nog een stapje verder door heel veel stukken uniseks te maken. Oppassen heren er zou zo nu en dan eens iets kunnen verdwijnen uit de kast nu de dames de stukken uit deze collectie ook kunnen dragen. Oversized T-shirts en sweaters, skinny denims, lederen afwerkingen, stoere laarzen, … zijn allemaal te vinden in zijn collectie. Het kleurenpallet houdt hij eerder sober door met wit, grijs, zwart en groen te werken. Less is more en het zijn trouwens ook zijn favoriete kleuren.

Cesar-Casier-Essentiel-001

Cesar-Casier-Essentiel-003

Screen Shot 2014-09-03 at 23_39_20

Screen Shot 2014-09-03 at 23_39_02

photo 1

Uiteraard konden wij het ook niet laten om even een kijkje te gaan nemen en we zijn de deur niet uitgegaan zonder zakken. More soon on the blog en bekijk ondertussen zeker eens de collectie op de website van Essentiel.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*