News Ticker

#BALMAINATION – The Madness

BFA_HMxBalmainOlivier-Roust Doors are open ... let the madness begin! We saw that one coming!

Gisteren was het eindelijk zover en hing de capsulecollectie van Olivier Rousteing voor H&M in de winkels wereldwijd. De betaalbare en on point collectie met een sterke knipoog naar couture was al gegeerd van in het begin. De zorgvuldig uitgewerkte campagnes maakten dit enkel nog groter.

Lang voor de openingstijden van de winkels stonden lange rijen modeliefhebbers aan te schuiven bij een van de vier geselecteerde Belgische vestigingen in de hoop hun favoriete stukken te kunnen scoren van Balmain. En het ging vlug want in een mum van tijd was het overgrote deel van de collectie verkocht.

In sommige landen was het een echte chaos en ging het er behoorlijk wild aan toe. Er circuleren heel wat beelden rond van fashionista’s die de winkels binnenstormen en alles uit de rekken graaien. “Grab that Balmain! It’s mine!” Het ging zelfs zo ver dat heel wat security moest worden ingeschakeld om iedereen in toom te houden.

naamloos2

Je kon de collectie ook online shoppen, maar daar stond je vrij lang on hold omdat de webshop een tijdje plat lag door de te grote belangstelling.

Momenteel is ongeveer alles uitverkocht in de winkels van H&M in Gent, Antwerpen en Brussel. De kans zit er wel in dat er de komende dagen heel wat creaties uit de collectie van Olivier Rousteing terug in de winkels belanden want men mag ruilen als iets niet past. Het loont dus zeker de moeite om dit in het oog te houden als je nog je slag niet kunnen slaan hebt. Ook online zijn er nog verschillende items te verkrijgen.

Share your Balmain on Instagram with #lookfl

 

Pics: footwearnews

Leave a comment

Your email address will not be published.


*