News Ticker

A splash of color during the holidays

_L1_4329-Edit Een kostuum oogt effortless stijlvol en is geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Hoogstwaarschijnlijk staan heel wat dergelijke gelegenheden ingepland op je sociale kalender deze maand. Het hoeft echter niet altijd een kostuum te zijn want je kan ook de casual way opgaan.

Ik koos voor een outfit die zowel chic en alledaags oogt, maar vol eigenzinnige details en kleurrijke touches zit. De donkerblauwe blazer gemaakt van een wolblend met kasjmier is de basis voor de outfit en een musthave voor AW15. Het licht aansluitende single breasted-model is voorzien van heel wat leuke details zoals een kleurrijke pocket square, een lapel met contrasterende bies en een bijpassende pin. Aan de binnenkant is de voering volledig uitgewerkt met een eyecatching en kleurrijke print.

De grijs gespikkelde pantalon uit de collectie van het Belgische merk Atelier Noterman is de perfecte partner in fashion crime voor deze look. De vintage uitstraling met een nostalgische feel en een moderne touch leent zich perfect om te combineren met mijn blazer. Een rollup van de broekspijpen geeft de broek een nonchalante twist. Het is dan wel winter, maar who cares!

_L1_4166-Edit _L1_4239 _L1_4364 _L1_4223

Om het geheel wat meer power te geven koos ik voor een hemd van Ted Baker met een kleurrijke paisley print. Het rood domineert in dit hemd en komt subtiel terug in heel wat andere details van de outfit. De veterschoenen van Noblesse zijn de ultieme kers op de taart en zijn perfect in balans met de rest van de outfit.

_L1_4276

Casual chic met een vintage feel en een moderne twist is hoe ik mijn feestdagen tegemoet ga. Let’s have some fun with colors!

Shop de look in één van de winkels van Deleye om er stylish good uit te zien tijdens de eindejaarsfeesten.

 

Hemd en blazer – Ted Baker, broek – Atelier Noterman, schoenen – Noblesse

Fotografie: Mathias Lambrecht

Visagie: Ferris Demuynck

Leave a comment

Your email address will not be published.


*